Webcam sticker

Op zoek naar een webcam sticker om uw privacy zeker te stellen? Wij bieden een kleine maar goede selectie aan die wij uitvoerig hebben getest. De eenvoud ontstaat simpelweg doordat je met één beweging er zeker van bent dat niemand met je meekijkt. Plak de webcam sticker op je laptop, je smartphone of op je tablet. Wij hebben de beste webcam covers beschikbaar met het beste formaat. 

Onze producten zijn bijvoorbeeld maar 0.7 millimeter dik waardoor je laptop nog gemakkelijk gesloten kan worden. Onze stickers zijn voor één stuk verkrijgbaar vanaf €4,50, neem je een set van drie kan dit al voor €10,00 per setje.

Webcam sticker

Niet alleen heel handig, ook een hippe gadget!

De webcam sticker die wij aanbieden is eenvoudig te bevestigen en bruikbaar voor je laptop, tablet en smartphone camera. De cover zorgt ervoor dat je zonder je privacy in twijfel te trekken gebruik kunt maken van jouw mobiele apparaat. Het uitschakelen van je apparaat is geen garantie voor het uitschakelen van je camera. Er is nog steeds een kans dat iemand meekijkt en dit bijvoorbeeld kan gebruiken voor chantage.

In het voorbeeld links ziet u een van onze webcam stickers aangebracht als cover voor een laptop camera. Zoals u ziet sluit de slider naadloos aan op de grootte van de camera en is het schuifje eenvoudig te bedienen.

Een webcam sticker maakt het afplakken van tablets en smartphones wel érg gemakkelijk!

In bovenstaand overzicht ziet u ons aanbod van webcam covers. Deze covers zijn door middel van een slider erg handig in het gebruik. Wilt u even videobellen of een skype gesprek houden? De webcam sticker die u aanbrengt is met gemak open of gesloten en blijft bovendien erg goed plakken.

Het verschil tussen een echte webcam sticker en de webcam cover die wij aanbieden is vrij eenvoudig: bij de sticker kunt u niet gemakkelijk de camera weer gaan gebuiken, bij onze cover kan dit wel! We hebben besloten voor u de verzendkosten op ons te nemen waardoor de verzending volledig gratis is.

De sticker toegepast op allerlei apparaten

Een set met stickers voor het hele gezin

Wilt u zelf graag een webcam sticker en ook nog eens gebruik maken van onze korting? Wij bieden 3 stickers aan voor €10,00 in plaats van €13,50. Gebruik hem voor je laptop en je smartphone en geef je moeder er een cadeau! Op social media is het al langer bekend dat het niet afdekken van je webcam ervoor kan zorgen dat er iemand meekijkt en dat wilt natuurlijk niemand!

Nog niet overtuigd? We hebben de webcam stickers zelfs in meerdere kleuren, mail gerust naar contact@kortingdepot.nl voor meer vragen!

Veelgestelde vragen over webcam stickers

Waarom heb ik zo’n sticker nodig?
De sticker zorgt net voor dat extra stapje zekerheid. Je weet nooit wanneer er iemand met je kan meekijken en door een enkele beweging van je vinger kun je dit 100% voorkomen!

Welke webcam cover is voor mij het beste?
We hebben onze collectie simpel gehouden. Je kan een enkele nemen of een pakket van drie. Heb je meerdere apparaten? Geniet van de korting en kies er drie. Verkrijgbaar in zwart en wit!

Hoe kunnen hackers met mijn camera meekijken?
Dit kan doormiddel van een virus, ook wel malware genoemd. Hiermee kan er iemand jouw computer besturen en zo ook meekijken met wat je doet. Zowel op je scherm als bijvoorbeeld via je front camera.

Wanneer wordt mijn webcam sticker verstuurd?
Wij handelen tot 17:00 alle bestellingen af. Bestel je dus voor deze tijd dan wordt je bestelling de avond zelf nog op de post gedaan! Vervolgens hebben wij alle vertrouwen in PostNL om het product bij je af te leveren!

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?
U kunt bij ons gebruik maken van iDeal, PayPal en Creditcard betalingen. Heeft u vragen over betaalmethoden? Aarzel niet en neem contact op via contact@kortingdepot.nl. We zijn u graag van dienst!

Schoonmaken van het webcam oppervlak

Stap 1:


Maak het gebied waar je de sticker aanbrengt goed schoon en zorg dat voordat je de sticker aanbrengt het oppervlakte droog is.

Stap 2:


Verwijder de blauwe folie van de camera cover en zorg dat je de plakrand niet met (vette) vingers aanraakt om voor maximale plak kracht te zorgen.

verwijder de folie van de sticker
breng nauwkeurig de sticker aan op de camera

Stap 3:


Zorg dat het open gedeelte goed op de camera zit en breng het product aan. Let er hierbij goed op dat de het open gedeelte precies om de camera heen zit, anders blokkeert deze het zicht.

Stap 4:


Druk goed de webcam sticker aan op je laptop ipad of pc om ervoor te zorgen dat deze niet meer los kan komen. Doe dit met voldoende kracht en schone handen.

Druk met beleid de sticker op de plek