Cover laptop camera kopen tegen gluurders?

Wil je een cover voor je laptop camera kopen? Kortingdepot biedt een klein maar goedkoop assortiment aan webcam stickers om je privacy te garanderen. Onze producten zijn eenvoudig te bevestigen en zijn de originele dunste en goedkoopste. Toepasbaar op je laptop, telefoon of tablet. Wilt u ons gehele assortiment bekijken? Zie onderstaand overzicht voor ons volledige aanbod.

Wil je 3 stuks van de originele dunste? We hebben ze afgeprijsd van €13,50 naar €10,00! De voordelen van kortingdepot op een rijtje:

  • Gratis verzending
  • Direct vanuit de fabriek geen tussenpersoon die extra verdiend.
  • Deze shop is gebouwd door online marketeers; wij maken geen dure marketing kosten
  • Voor 15:00 besteld? Zelfde dag nog verstuurd!

Onze cover laptop camera is inzetbaar voor laptop, tablet en smartphone, zo kun je verzekerd zijn van privacy wanneer je de drie delige set koopt. We bieden je de goedkoopste privacy webcamcover protector die eenvoudig is aan te brengen. Ons product is maar 0.7 millimeter dik waardoor jouw laptop nog gemakkelijk kan worden dichtgeklapt.

cover laptop camera voor tablet en smartphone

Met onze webcam cover bent u binnen 1 minuut veilig voor gluurders

Meer informatie betreft onze cover voor de laptop camera vindt u terug in onze veelgestelde vragen. Wij leggen u graag uit hoe u stap voor stap de sticker aan uw apparaat kunt bevestigen zodat deze een lange tijd mee kan gaan. Het verschil tussen een webcam sticker en ons product is als volgt: bij een reguliere sticker kunt u helemaal niet meer gebruik maken van de camera, bij onze webcam sticker kunt u met een enkele beweging weer gebruik maken van uw laptop camera!