Webcam cover

Een webcam cover, heb ik dat nodig? Veel mensen vragen het zich af. Maar wat als je nou voor een lage prijs van €4,50 ervoor kan zorgen dat er 100% zeker niemand met je meekijkt? Wij ondersteunen graag iedereen zijn privacy en hebben daardoor de verzending gratis gemaakt. Begin nu jezelf te beschermen en kies een witte of zwarte privacy sticker die bij jouw apparaat past. Het liefst direct je telefoon, tablet en laptop beveiligen? Kies dan direct 3 stuks en profiteer van de korting!

Bescherm jezelf voor de volle 100%

Je hoort het steeds vaker: iemand wordt gechanteerd omdat mensen claimen beelden te hebben en eisen hier een groot geldbedrag voor. Hoewel dit vaak bluf is, is het toch een fijn gevoel dat je helemaal zeker weet dat deze gevoelige beelden van jou niet op het internet komen. Met een webcam cover ben je verzekerd dat er niemand met je meekijkt door één simpele beweging.

Door ons assortiment klein te houden kunnen wij de beste prijzen bieden. Bovendien worden al onze covers gratis verzonden binnen 1 tot 3 dagen. Elke webcam cover wordt beschermd door een blauw folie waardoor de plakrand stevig blijft. Maak de plek waar u het product gaat plaatsen goed schoon en zorg dat de ondergrond droog is. Neem in plaats van een sticker nu het schuifje!

 

Voordelige privacy covers van hoge kwaliteit

Wij bieden kwalitatief hoogstaande producten waar we zelf achter staan. Wacht niet langer om uw privacy te beschermen en proviteer van onze gratis verzending! We verzenden alle bestellingen die voor 15:00 binnenkomen dezelfde dag nog. Uw cover is dus binnen de kortste keren in huis waardoor u direct kunt genieten van 100% privacy.

Heeft u vragen over het gebruik van onze producten? Wij hebben op onze handleiding pagina een duidelijk stappenplan voor het aanbrengen van de webcam cover. Via contact@kortingdepot.nl kunt u contact met ons opnemen, wij streven ernaar via 24 uur uw mails te beantwoorden.

 

Het is natuurlijk voor iedereen een nachtmerrie dat er iemand heeft meegekeken op jouw webcam. De bekende Netflix serie Black mirror heeft hier zelf een erg enge aflevering over uitgebracht. Deze delen we graag met je om je ervan te overtuigen hoe belangrijk je privacy is. Voor €4,50 had hij dit met een webcam cover kunnen voorkomen!